Европейски Ден на Предприемача
Начало За събитието Програма Презентации Организатори Спонсори Полезни връзки За контакти BG EN


ЕВРОПЕЙСКАТА ИДЕЯ

Европейският ден на предприемача е инициатива, която има сериозни традиции в Обединена Европа. Това събитие се организира в рамките на мрежата PAXIS (The Pilot Action of Excellence on Innovative Start-ups), която цели популяризиране на успешни модели за създаване и развитие на нови предприятия. Концепцията за този форум е въведена от мрежата на европейските градове - EUROCITIES и Европейската комисия.


ШЕСТИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ПРЕДПРИЕМАЧА 30 - 31 Октомври 2008 г.

Софийският университет "Св. Климент Охридски" и Столична Община имат удоволствието да ви поканят да участвате в Европейския ден на предприемача 2008. Тази година той ще се проведе на 30 - 31 октомври в Интер Експо Център, София под мотото "УСКОРЯВАНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ ЧРЕЗ ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОГИЧЕН ТРАНСФЕР".

(още ...)


ПРОГРАМА

В пленарните и панелни сесии участниците ще могат да дискутират перспективите пред българската иновационна политика, сътрудничеството между академия – индустрия, добри практики на местните власти с университетите и индустрията. В съпътстващи събития ще продължим традицията за представяне на различни възможности за задълбочаване на сътрудничеството между наука и бизнес в изграждането на общество, базирано на знания.

(още ...)


РЕГИСТРАЦИЯ

Ако желаете да участвате в ЕДП 2008 и да получите материали от събитието, моля регистрирайте се до 24 октомври 2008.


Участието в ЕДП 2008 е безплатно.

 
 
 

Информацията в този сайт е публична и може да бъде разпространявана.

Creative Commons License
Лиценз:Creative Commons Attribution 2.5 Bulgaria License.
 
Софийски Университет "Св. Климент Охридски", ФМИ