<%@ Language=JavaScript %> Untitled Document


Начало  Курсове  Стипендии  Работа   CV  Мотивационно писмо  Интервю  За нас


Курсове по немски език
 

Езикова школа "Акцент"
Акцент - курсове, индивидуално и фирмено обучение по английски, немски, френски и италиански език. Опитни преподаватели филолози. Интерактивни тестове за определяне на нивото, много полезни линкове. Преводи. Работа в чужбина.
www.accentschool.hit.bg
Адрес и телефон:
София
, ул. Бачо Киро 37
тел. 983 42 28
e-mail: noaccent@abv.bg.

"Usit Colours"
Агенция за студентски и младежки пътувания - самолетни и автобусни билети на специални цени, международни карти за намаления (ISIC/IYTC/ITIC), хотели, застраховки, езикови курсове, работа и стаж в САЩ, Англия, Германия (Work&Travel, Internship, Au Pair).
http://www.usitcolours.bg/
Адрес и телефон:
София, бул. Васил Левски 35
тел: 98 11 900
e-mail: sofia@usitcolours.bg

Езикова школа "Омега"
Езикова школа "Омега"е мястото, където по бърз и удобен метод можете да усвоите много от най-използваните езици. При това на една фантастично ниска цена.
http://www.omegals.com
Адрес и телефон:
София, бул. "Витоша" 29, вх. 1, ет. 1
тел: 980 40 00

Училище за чуждоезиково обучение "БИГ БЕН"
Член на Оптима. Отстъпки при записване през Интернет
http://www.bigbenbg.com
Адрес и телефон:
София, ул. "Цар Самуил" 60
тел. 988 04 28
e-mail:
sofiaC@bigbenbg.com
София,
ж.к.Младост 1, бл. 12, вх. 1, ет. 1
тел. 974 35 02
e-mail:sofiaM@bigbenbg.com

Дружество "Знание"
Европейски езикови сертификати ориентирани към комуникативността, ежедневието и работното място, съобразени с Европейската езикова рамка, подходящи за прилагане към Европейското езиково портфолио, за всички над 16 год.
http://telc-bg.com/
Адрес и телефон:
София 1000,,
пл. “Позитано” 1
тел
: 987 63 13
факс
: 987 49 50
е-
mail: telc@znanie-bg.org

"Йорк"
Езикови курсове и частни уроци за възрастни и деца, езикови курсове и образование в Европа, езикови курсове по месторабота, български и математика за шести и седми клас, матура, преводи, легализация, психологическа консултация.
http://www.york-bg.com
Адрес и телефон:
София
, кв. Лозенец, ул. “Добър юнак” 11

те
л: 963 16 27, 66 22 96
е-mail: info@york-bg.com

Езикова школа "Логос"
Курсове за напреднали и начинаещи по английски, немски, обучение в Германия, SAT, TOEFL, DSH, TEST DAF, ZMP, ZOP, ZD. Курсове по месторабота. Специализирани курсове и подготовка за интервюта.
Адрес и телефон:
ул."Узунджовска" 13, ет. 5
тел: +359 2 988 34 20, +359 98 50 66 57, +359 98 61 63 61
E-mail: logos_school@abv.bg

Център БЕЛС и БЕЛИН
Акредитиран член на ОПТИМА * В България: курсове по английски и немски - разговорни, бизнес, ведомствени, за кандидат - студенти, TOEFL, изпитите Кеймбридж;* В чужбина: езикови курсове, средно и висше образование.
http://www.belsbelin.com
Адрес и телефон:
София 1504, ул. Христо Ковачев 24-26,
тел: 943 52 19
e-mail: belsbelin@einet.bg

Езиков център JD - София
Преводи, легализация, езикови курсове (английски, немски, гръцки) всички нива, езиков център Джей Ди, София, ул. Парчевич 24, България.
http://www.jds.hit.bg/
Адрес и телефон:
София, ул. "Парчевич" 24, ет.1
тел: 980 4316
e-mail: 
jdoffice@mail.bg

ActiLingua Academy
Международни курсове по немски език в академията ActiLingua, Виена, Австрия – учете немски, наслаждавайки се на Виена! Подготовка за международни езикови дипломи, подготовителен курс за университета, изключително богата културна и развлекателна програма.
http://www.learn-german.org/bulgarian/index.htm

Компютърно и чуждоезиково обучение.
Следване в Германски колежи и университети. Web-design и програмиране. Поддръжка и инсталиране на операционни системи и приложни програми. Преводи и легализация на документи. Консултации свързани със софтуер и хардуер.
http://www.filibe.com/pcs/
e-mail: pcs@evrocom.net

Гeрмано-българско дружество Саксония-Анхалт
Центърът за срещи в Пловдив организира работни срещи, семинари, квалификационни курсове и курсове по немски език. Осъществява икономически контакти с партньори с цел търговия или съвместно производство, провежда разнообразни културни мероприятия.

Образователен Център "Хепи Тайм"
Предлагаме добро обучение на добра цена. Пълна подготовка за TOEFL, SAT, CAMBRIDGE CERTIFICATE. Кандидатсване в Европа и чужбина. Английски, Немски, Италиански, Испански, Френски, Гръцки, Турски езикови курсове.

Езиков Център"Лингва Мунди"
Езикови курсове по англииски, немски и испански във всички нива за всички възрасти. TOEFL, FCE, CAE, Mittelstufe, DSH. Целогодишни и летни курсове за ученици от 1-7 клас. Програми за културен обмен в Англия, Холандия, Испания, Франция, Германия.

Учебен Център Космос
Провежда курсове по английски, немски, френски, испански език, подготовка за Toefl, компютърни курсове, етикет и протокол, счетоводство, преводи и легализация, обучение в чужбина.

Българо-Германски Образователен Център гр.Пазарджик
Център за обучение и повишаване на квалификацията по модерни технологии и мениджмънт(счетоводство,финанси, микро/макроикономикс,маркетинг, обучение по Word,Excel,Access, Publisher,AutoCAD,Inet,WebDesign и езикови по Английски,Немски и Испански)

 

Начало на страницата