Европейски Ден на Предприемача
Начало За събитието Програма Презентации Организатори Спонсори Полезни връзки За контакти BG EN


ЕВРОПЕЙСКАТА ИДЕЯ

Европейският ден на предприемача е инициатива, която има сериозни традиции в Обединена Европа. Това събитие се организира в рамките на мрежата PAXIS (The Pilot Action of Excellence on Innovative Start-ups), която цели популяризиране на успешни модели за създаване и развитие на нови предприятия. Концепцията за този форум е въведена от мрежата на европейските градове - EUROCITIES и Европейската комисия.


ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ПРЕДПРИЕМАЧА 7 - 8 Ноември 2006 г.

Софийският университет "Св. Климент Охридски" и Столична Община имат удоволствието да ви поканят да участвате в Европейския ден на предприемача. Тази година той ще се проведе на 7 – 8 ноември в Интер Експо Център, София.

(още ...)


ПРОГРАМА

В пленарни и панелни сесии, както и в съпътстващите събития, участниците ще имат възможност да дискутират предизвикателствата пред бизнеса и местните власти за усвояване Структурните фондове на ЕС. Специално внимание ще бъде отделено за насърчаване участието на малките и средни предприятия в европейските програми и инициативи за трансфер на технологии и ноу-хау. В съпътстващите събития ще се представят възможностите за задълбочаване на сътрудничеството между наука и бизнес в изграждането на общество, базирано на знания.

(още ...)

Тази година ЕДП ще премине под мотото "ЕВРОПЕЙСКИ ФОНДОВЕ И РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ", с поглед насочен към бъдещото ни членство в ЕС.

 
 
 
Европейски Ден на Предприемача,
28-29 Ноември 2005 г.
Европейски Ден на Предприемача,
4-5 Ноември 2004 г.
Икономика на Знанието, 19-20 Май 2004, София България
Европейски Ден на Предприемача,
8-9 Октомври 2003 г.
 

Информацията в този сайт е публична и може да бъде разпространявана.

Creative Commons License
Лиценз:Creative Commons Attribution 2.5 Bulgaria License.
 
Софийски Университет "Св. Климент Охридски", ФМИ