Европейски Ден на Предприемача
Начало За събитието Програма Презентации Организатори Спонсори Полезни връзки За контакти BG EN


ЕВРОПЕЙСКАТА ИДЕЯ

Европейският ден на предприемача е инициатива, която има сериозни традиции в Обединена Европа. Това събитие се организира в рамките на мрежата PAXIS (The Pilot Action of Excellence on Innovative Start-ups), която цели популяризиране на успешни модели за създаване и развитие на нови предприятия. Концепцията за този форум е въведена от мрежата на европейските градове - EUROCITIES и Европейската комисия.


СЕДМИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ПРЕДПРИЕМАЧА 23 - 24 Ноември 2009 г.

Софийският университет "Св. Климент Охридски" и Столична Община имат удоволствието да ви поканят да участвате в Европейския ден на предприемача 2009. Тази година той ще се проведе на 23 - 24 ноември в Интер Експо Център, София под мотото "ИНОВАЦИИТЕ- ЕВРОПЕЙСКИ МОДЕЛ ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКАТА КРИЗА".

(още ...)


ПРОГРАМА

Активно участие в седмото издание на Европейския Ден на предприемача ще вземат представители на Студентския съвет на Факултет по математика и информатика, "Джуниър ачивмънт" – България , Проект "Техностарт" на ПРООН и МИЕ, Национална мрежа за бизнес развитие (НМБР) , Центровете за трансфер на технологии към научните институти, Българска мрежа на бизнес ангелите (BBAN), CEED България, Българска Академия на науките, Световната банка и др.

(още ...)


РЕГИСТРАЦИЯ

Ако желаете да участвате в ЕДП 2009 и да получите материали от събитието, моля регистрирайте се до 20 ноември 2009.


Участието в ЕДП 2009 е безплатно.


Анкетна форма за ЕДП 2009

 
 
 

Информацията в този сайт е публична и може да бъде разпространявана.

Creative Commons License
Лиценз:Creative Commons Attribution 2.5 Bulgaria License.
 
Софийски Университет "Св. Климент Охридски", ФМИ