Европейски Ден на Предприемача
Начало За събитието Програма Презентации Организатори Спонсори Полезни връзки За контакти BG EN


ЕВРОПЕЙСКАТА ИДЕЯ

Европейският ден на предприемача е инициатива, която има сериозни традиции в Обединена Европа. Това събитие се организира в рамките на мрежата PAXIS (The Pilot Action of Excellence on Innovative Start-ups), която цели популяризиране на успешни модели за създаване и развитие на нови предприятия. Концепцията за този форум е въведена от мрежата на европейските градове - EUROCITIES и Европейската комисия.


ПЕТИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ПРЕДПРИЕМАЧА 25 - 26 Октомври 2007 г.

Софийският университет "Св. Климент Охридски" и Столична Община имат удоволствието да ви поканят да участвате в Европейския ден на предприемача 2007. Тази година той ще се проведе на 25 - 26 октомври в Интер Експо Център, София под мотото "ИНОВАЦИИ И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО".

(още ...)


ПРОГРАМА

В пленарните и панелни сесии участниците ще могат да дискутират възможностите за подобряване на иновационната инфраструктура, за да се отговори на технологичните и иновационни нужди на индустрията и да се насърчи процеса на технологичния трансфер към практическите нужди на предприятията. В съпътстващи събития ще продължим традицията за представяне на различни възможности за задълбочаване на сътрудничеството между наука и бизнес в изграждането на общество, базирано на знания.

(още ...)


РЕГИСТРАЦИЯ

Ако желаете да участвате в ЕДП 2007 и да получите материали от събитието, моля регистрирайте се до 22 октомври 2007.


Участието в ЕДП 2007 е безплатно.

 
25 Октомври 2007
26 Октомври 2007
 
 

Информацията в този сайт е публична и може да бъде разпространявана.

Creative Commons License
Лиценз:Creative Commons Attribution 2.5 Bulgaria License.
 
Софийски Университет "Св. Климент Охридски", ФМИ